Näytteilleasettajille

Tervetuloa Turkuun!

29-30 marraskuuta 2019 avaamme ensimmäinen kerta portit Turun Olut-ja Viskimessuille. Näiden kahden päivän aikana tulee Turun Messukeskukseen vierailijoita Turusta, Turun lähikunnista ja ympäri Suomea. Kutsumme sinut näytteilleasettajana osallistumaan messuille luodaksemme ainutlaatuisen viikonlopun täynnä makuelämyksiä ja inspiraatiota. Nähdään marraskuussa!

Jos haluat tietää enemmän tai ilmoittautua festivaalille, ota yhteyttä:

partner@turunolutjaviski.fi, +46 (0) 18 10 00 65

Åbo ngt

Turusta

Turun kaupungin seudulla on noin 300 000 asukasta, mikä tekee Turusta viidenneksi suurimman kaupungin Suomessa. Turku on virallisesti kaksikielinen, noin 5% asukkaista käyttävät Ruotsia äidinkielenään. Se on myös yksi Suomen suurimmista opiskelu kaupungeista. Turussa on noin 30 000 opiskelijaa. Tapahtumat ja nähtävyydet houkuttelevat vuosittain suuren määrän matkailijoita Turkuun sekä Suomesta että kansainvälisesti. Kaupungin keskustassa sijaitseva Aurajoki, kulttuurisesti arvokkaat ympäristöt ja Turun ulkopuolella levittäytyvä Turkulainen saaristo, tekee kaupungista ainutlaatuisen. Messut keskittyvät pääasiassa Turkuun ja sen naapuri kaupunkeihin ja taajamiin, mutta myös kävijöitä Ruotsista, jotka voivat nopeasti ja helposti päästä Suomeen matkustaja laivalla tai lentokoneella.

Turun Messukeskus

Turun Messukeskus koostuu modernista varustetusta auditoriosta, neljästä näyttely hallista ja erillisestä näyttely osastosta, ja sillä on pitkäaikainen ja laajin kokemus Turunseudun konferenssien, kongressien ja messujen järjestelyistä.

Lähde: https://www.meetturku.fi/sv/abo-masscentrum-109794

Entre
AdobeStock_175896153-min
NBOW_Bakgrund2

Fakta

Anniskelulupa
Turun Olut-ja Viskimessut tarjoaa anniskeluluvan messualueelle. Näin ollen sinun ei tarvitse hakea lupaa.

Järjestäjä
Tämän festivaalin järjestäjä on Suomen Olut- ja Viskimessut jota johtaa Brink & Berger AB, Carl Lönndahl ja Sandra Backlund. 

Kohderyhmä
Messujen kohderyhmänä ovat yksityishenkilöt 20+ vuotta. Aiomme ohjata viestintää Turkuun ja sen läheisiin kaupunkeihin ja taajamiin, sekä kävijöille Ruotsista, jotka voivat nopeasti ja helposti tulla Suomeen matkustajalaivalla tai lentokoneella.

Ikä
Ikäraja on 20 vuotta (ovella tarkistetaan ikä).

Näytteilleasettajat
Kutsumme mikropanimoita, panimoita, viskin ja oluen maahantuojia, viskitislaamoja, päätislaajia ja pääpanijoita sekä muita juomien tuottajia osallistumaan messuillemme.

Osastot
Jos sinulla on kysyttävää saatavilla olevista osastoista olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Yhteystiedot
Jos haluat tietää enemmän tai rekisteröityä festivaalille, ota yhteyttä

partner@turunolutjaviski.fi, +46 (0) 18 10 00 65