Utställare

Välkommen till Åbo!

Den 29-30 november 2019 slår vi för första gången upp portarna till Åbo Öl- och Whiskymässa. Under två dagar i Åbo Mässcentrum kommer det besökare från Åbo och kringliggande städer. Vi bjuder in dig som utställare att vara med och bidra till att skapa en unik helg fylld med smakupplevelser och inspiration. För att det ska bli en lyckad festival är ni en viktig aktör. Varmt välkomna i november!

Vill ni veta mer eller anmäla er till festivalen, vänligen kontakta oss på partner@turunolutjaviski.fi, +46 (0) 18 10 00 65

TURUN OLUT JA VISKIMESSUT_utan datum
Åbo ngt

Om Åbo

Åbo stadsregion har ca 300 000 invånare, vilket gör Åbo till Finlands femte största stad. Åbo är officiellt tvåspråkigt med ca 5% av invånarna som har svenska som modersmål. Det är även en av Finlands största universitetsstäder med ca 30 000 studenter. Evenemang och sevärdheter lockar årligen ett stort antal turister, både från Finland och internationellt, till Åbo. Aura Å i centrum av staden, kulturhistoriskt värdefulla miljöer och Åbo skärgård som breder ut sig utanför Åbo gör staden unik. Mässan kommer främst rikta sig mot Åbo och dess närliggande städer samt tätorter, men även mot besökare från Sverige som snabbt och smidigt kan ta sig över till Finland med färja eller flyg.

Åbo Mässcentrum

Åbo Mässcentrum består av ett modernt utrustat auditorium, fyra mässhallar och en egen avdelning för mässbyggande och har den långvarigaste och bredaste erfarenheten i Åbonejden när det kommer till arrangemangen av konferanser, kongresser och mässor.

Källa: https://www.meetturku.fi/sv/abo-masscentrum-109794

Entre
AdobeStock_175896153-min
NBOW_Bakgrund2

Fakta

Serveringstillstånd

Åbo Öl- och Whiskymässa har serveringstillstånd för mässområdet. Således behöver ni som utställare inte ansöka om något eget tillstånd.

Arrangör

Arrangören för denna festival är Brink & Berger AB, Carl Lönndahl och Sandra Backlund.

Målgrupp

Mässans målgrupp är privatpersoner från 20 år och uppåt. Vi kommer att rikta kommunikationen mot Åbo och dess närliggande städer samt tätorter, men även mot besökare från Sverige som snabbt och smidigt kan ta sig över till Finland med färja eller flyg.

Ålder

Åldersgränsen för besökarna är 20 år, obligatorisk ID-kontroll.

Mässutställare

Vi bjuder in mikrobryggerier, bryggerier, whisky- och ölimportörer, whiskydestillerier, bryggmästare, whiskyhuvudmän, övriga dryckesproducenter, m.fl.

Montrar

Har ni några frågor kring de montrar som kommer att finnas tillgängliga är ni välkomna att kontakta oss via de angivna kontaktuppgifterna.

Kontakt

Vill ni veta mer eller anmäla er till festivalen, vänligen kontakta oss på partner@turunolutjaviski.fi, +46 (0) 18 10 00 65